Драже – глазуровані зернові кульки, шматочки горіхів, сухофруктів, покриті різноманітним покриттям шоколадною масою/кондитерською глазур’ю. Для виробництва драже можна використовувати основи різних розмірів і форм. Використовують для декорування та включення в морозиво, кондитерський виріб.
Вафельна крихта Ванільна - кондитерський виріб, виготовлений методом калібрування, різання вафлі з подальшим просіюванням. Виготовляємо вафельну крихту різного кольору, смак, виду, розміру: 2х4mm, 4х6mm, 6х8mm, подрібнене, 4.8х4.8mm.
Вафельна крихта Ванільна глазурована – кондитерський виріб, виготовлений методом калібрування, різання та просіювання вафлі, з подальшим покриттям шоколадною масою/кондитерською глазур’ю.
Печиво каліброване – кондитерський виріб, виготовлений методом калібрування печива, з подальшим просіюванням. Печиво каліброване виготовляємо різного кольору, смаку, виду, розміру: 2х4mm, 4х6mm, 6х8mm, подрібнене та індивідуально під замовника.